Image Alt

OptiMotus

vitko telo

RES JE! ZA VITKO TELO POTREBUJEŠ LE 2 MINUTI SVOJEGA ČASA NA DAN. ČE SE SLIŠI PREVEČ LEPO, DA BI BILO RESNIČNO POTEM POSLUŠAJ ŠE ENKRAT: »2 MINUTI NA DAN RABIŠ, DA V ENEM MESECU PRIDOBIŠ VITKO TELO!«

Res je! Za vitko telo potrebuješ le 2 minuti svojega časa na dan. Če se sliši preveč lepo, da bi bilo resnično potem poslušaj še enkrat: »2 minuti na dan rabiš, da v enem mesecu pridobiš vitko telo!«

Verjetno vas zanima, kaj lahko deluje s tako minimalnim naporom in v tako kratkem času. Mogoče se boste tolkli po glavi ampak dejansko gre za zelo preprosto idejo! Jejte samo 2 minuti na dan in v enem mesecu boste postali vitki, kot niste bili še nikoli. Še več, zagotavljam vam, da boste rezultate na telesu opazili že po enem tednu. Brez napora, brez prevelikega razmišljanja o tem in onem, brez kompliciranja! Jejte kar hočete, brez zadržkov 2 minuti na dan in vsi okoli vas vam bodo podajali komplimente o vaši vitkosti že po enem tednu!

Ostali čas preživite čim bolj neaktivno, kajti morate paziti, da ne bi storili kaj odvečnega, kar bi vam preprečilo, da dosežete vitko telo v tako kratkem času, poleg tega pa sem vam obljubil, da ta način ne zahteva nikakršnega fizičnega napora, razen tistega, ki je nujno in absolutno potreben, da preživite dan. V teh 2 minutah na dan morate pojesti čim več, kajti to je edino, kar boste konzumirali v celem dnevu. In ker bo to edino »okno priložnosti« prehranjevanja v dnevu, vam ni potrebno paziti, kaj pojeste, saj bo vaše telo vsako kalorijo uporabilo za vzdrževanje osnovnih življenjskih funkcij, kar pomeni, da ne bo šel niti gram maščobe, ogljikovih hidratov in beljakovin v maščobne obloge.

Tudi če že imate svoj način prehranjevanja, ga lahko samo vključite na ta način. Npr. 2 min na dan se prehranjujete z nizko-hidratno dieto, z dieto brez maščobe, s ketonsko dieto ali ostalimi načini prehranjevanja, ki so danes zelo popularni. Pomembno je seveda, da pijete tudi veliko vode, vendar, ker le-ta vsebuje 0 kalorij, vam ne bo porušila ravnotežja hranil, ki ga zahteva 2-minutno prehranjevanje na dan!

TOREJ, VSI KI ŽELITE ŠE PRED POLETJEM IMETI VITKO TELO, KAJ ČAKATE! POIZKUSITE NAČIN 2 MINUT NA DAN IN ZAGOTAVLJAM VAM, DA BOSTE DOSEGALI REZULTATE, KOT JIH (VERJETNO) NISTE ŠE NIKOLI PREJ V ŽIVLJENJU!

Želim samo še poudariti, da vitko telo ne pomeni tudi privlačno telo! Vitko telo ne pomeni močno telo! Vitko telo ne pomeni sposobno in uporabno telo! Vitko telo tudi ne pomeni izklesano telo! Torej, z načinom 2 minut na dan boste imeli vitko telo, to je pa tudi vse. Ne boste zmožni opravljati obvez, ki jih od vas zahteva življenje, ne boste se počutili polni energije pa tudi vaše gibanje bo omejeno na vse mogoče načine!

Če želite biti ponosni na svoje telo, če želite biti samozavestni v svojem telesu, če želite privlačno in sposobno telo, ki bo kos vsemu, kar vam življenje vrže pod noge (in pod nos ali pa tudi na hrbet) potem boste morali v to vložiti precej truda, časa in energije. Morali boste urediti svoj način prehranjevanja in začeti trenirati vsaj 2 krat na teden! Morali boste gibati vsakodnevno, morali boste »žrtvovati« svoj čas, ki ga zahteva gledanje televizije, facebook-a, računalnika in ostale sedeče in ležeče aktivnosti! Morali boste vstati pred službo in trenirati, če po službi nimate časa! Morali boste trenirati šele potem, ko spravite otroke spat, če prej ne gre! Morali boste narediti kompromis in se večkrat upreti raznim pijačkam, kavicam, cigaretkom in ostalim pomanjševalnicam, ki ste jih bili navajeni do sedaj!

Zlomili boste kakšen noht, prišlo bo do manjše poškodbe, čutili boste kakšno bolečino ampak to je tisto, kar vas naredi močnejše in pametnejše, to je tisto, kar vas naredi bolj odporne, to je tisto, na kar boste ponosni in na kar bodo tudi vaši bližnji in vaši pravi prijatelji ponosni, zaradi tega boste tudi svojim otrokom vzor ter jim s tem pokazali pot, da bodo tudi oni nekoč sposobno marsičesa in da se napora ni potrebno bati! Bodite zgled z dejanji in ne z besedami, tako sebi kot drugim!

Zato spreglejte vse načine, ki vam obljubljajo hitre učinke, hitre rezultate in še hitrejše praznjenje denarnice! Vse, kar vam bo do ravnega trebuha, vitke postave, manjše zadnjice, izklesanega telesa ter privlačne postave vzelo manj kot 1 uro na dan in 3 do 4 krat na teden, se ne splača niti prebrati, kaj šele poizkusiti, saj ne boste niti približno doživeli tistega, kar je najpomembneje, in sicer trdega dela pri izgrajevanju svoje samopodobe, tako znotraj kot navzven! Po drugi strani pa, kdo si želi raven trebuh, raje vidim kakšno »kocko« ali dve, kdo si želi vitko postavo, raje imam sposobno telo, kdo si želi manjše zadnjice, raje vidim prijetno zaobljenost, izklesano telo pa v realnem življenju niti ni potrebno, kajti rabimo določen procent maščobe, da telo normalno funkcionira!

Želi si več, ne išči bližnjic, močno telo je uporabno in privlačno telo!

Do naslednjič!

Adi M.

p.s. Če mogoče kdo ni dojel smisla “revolucionarne 2 minutne” ideje, naj jasno povem, da gre za popolno bedarijo in le namerno potenciranje ostalih (prav tako precej nesmiselnih) hitrih načinov hujšanja, prehranjevanja, čudežnih vaj ter seveda napitkov in tablet (v zadnjem času pa vidim, da obstajajo tudi že čudežne hlače in še kaj). Zagovarjam le tiste načine, ki zahtevajo določeno mero napora in trdega dela, da dobro izgledaš na plaži ter si sposoben premagati vsako zahtevo današnjega tempa življenja! Če hočeš nekaj doseči, se moraš prekleto potruditi in prav je tako, sprijazni se!

Zapri

Pokličite me na: +386 68 126 330

Delovni čas

Ponedeljek – Petek:
7:00 do 12.30 in 16h do 20h

Sobota in nedelja:
po dogovoru
Sledite mi na
About