Image Alt

O meni

Predstavitev trenerja
“za firbčne”!

Pri 25. letih sem po treningu stopil na tehtnico in ta je pokazala 63 kg. Kar zmrazilo me je, kljub temu, da sem ravnokar končal s kondicijskim treningom na 35 stopinjah.

Zakaj me je zmrazilo, se morda sprašuješ… Že od nekdaj sem bil tak suhec, da sem moral 4x vstopiti v prostor, da me je nekdo opazil. Vendar ta moment, ki je opisan zgoraj me je še toliko bolj presekal.

Tam sem stal, trudil se dokazati sebi in drugim na nogometni prvoligaški sceni, vendar ta suhi demon me je končno dohitel. Moja že tako krhka samozavest je dosegla dno. V bistvu je dosegla dno od dna. Čeprav sem nogomet nehal igrati eno leto po tistem tehtanju, se je moja (recimo temu nova) zgodba začela prav tistega dne.

Nisem si mogel zamisliti, da bi celo življenje bil tista mentalno in telesno šibka različica sebe. in “voila”, 12 let po tistem dogodku je dovolj že, če samo 2x vstopim v prostor in že me nekdo opazi.

Sicer sem pa na misiji. Moja naloga je, da se na vsak način potrudim pomagati vsaj 1000 osebam spremeniti svoje mnenje o tem, kaj so zmožni narediti. V ljudeh vidim toliko dvomov v sebe, kot sem jih imel jaz v svojih dvajsetih in enostavno je nuja, da vsaj 1000 ljudem pokažem, da lahko storijo veliko več, kot so si kadarkoli mislili.

Trenutno nisem še niti na polovici, kar si jemljem v čast, saj velika večina,s katerimi sodelujem, z menoj ostanejo povprečju več let (z nekaterimi sem skupaj že celo desetletje) in to mi pravi, da znam z ljudmi (lahko pa da se motim in me le hočejo dražiti oz. jeziti z vprašanji, kot npr. “Adi, a veš, da sem prebrala, da cukr v sadju redi! A je to res?” ali pa “Adi, a mi lahko pokažeš eno vajo za izgubo maščobe okoli trebuha?”... še dobro, da meditiram).

Izjemno pomemben se mi zdi tudi način, KAKO se spremeniti. Živimo v svetu, kjer so nam informacije tako hitro dostopne, da večina ljudi kar otrpne. Dobesedno se izgubi občutek, kaj je prav in kaj ne ter kdo govori resnico in kdo ne.

Moj namen je, da poenostavim in uravnotežim tvoje življenje ter predvsem usmerim tako, da lahko prehrano, gibanje in treniranje ti prilagodiš svojemu življenju in ne obratno. Že tako ali tako je dovolj stresa v lajfu…

Poleg vsega tega “fitnesa, prehrane in zdravja” pa se lahko pogovarjam še o “dance” glasbi iz 80. in 90. let (ker je najboljša), viskiju (ker piva in vina ne pijem in zaradi tega očitno nisem pravi moški), Seinfeldu, Prijateljih, Velikih pokovcih (ker sem vse to pogledal večkrat in najbrž bom še) ter še o marsičem, le vprašati me moraš.

Prav tako te moram opozoriti, da po večerji v restavraciji vedno naročim še sufle, ne glede na to, koliko se najem (toliko v vednost).

Aja še to, iskreno sem precej prijazna oseba, zato si lahko prav na tej spletni strani pogledaš skupek vaj in pravilno izvajanje le-teh. Ob prijavi na novičke (enkrat na mesec, nikoli neuporabne informacije ali govoričenje v prazno) pa te bo v nabiralniku pričakal celoten priročnik o pravilnem izvajanju vaj.

sladkor

Vzeti si
čas in poskrbeti zase ni sebično dejanje.

Zase moraš poskrbeti, če želiš najbolje poskrbeti za svojo družino in bližnje.
S šibkim telesom in nepotrpežjivostjo ti to ne bo uspelo. POSKRBI ZASE!

Bova trenirala?

Zaupaj mi, katera skrb s področja zdravja ti ponoči kvari spanec in vsekakor se potrudim pomagati. Pusti mi sporočilo, oglasim se ti v najkrajšem možnem času.


  Zapri

  Pokličite me na: +386 68 126 330

  Delovni čas

  Ponedeljek – Petek:
  7:00 do 12.30 in 16h do 20h

  Sobota in nedelja:
  po dogovoru
  Sledite mi na
  About