Image Alt
Preberi si najnovejše objave

Blog

Danes je vedno več trenerjev (in treningov), kjer se skuša doseči originalnost (samega sebe ali treninga), s tem pa se v ozadje potisne dejanska učinkovitost vaj(e), treninga in celotnega programiranja trenažnega procesa.

Vsako leto je v tem (poletnem) času zelo trendovsko pisati in govoriti o različnih dietah oz. načinih prehranjevanja in treniranja, kako (po možnosti čim hitreje in na najlažji način ter brez truda) shujšati, izgubiti telesno maščobo, se izklesati, narediti vaše trebušne mišice vidne in podobno.

Medtem ko si nekateri, ki želijo pridobiti kilogram ali dva (ali deset), v tem obdobju brez slabe vesti privoščijo vse, kar se jim postavi na mizo, spet drugi samo zmajujejo z glavo, ker se zavedajo, da bo ob koncu decembra in predvsem januarja, ko se ves hrup poleže, tehtnica kazala

Po navadi, ko nekdo obljubi »hiter način« do popolne postave, pričakujemo (in tudi večinoma je predstavljen) čudežen produkt – v obliki tablete, napitka, praška ter tudi drugih različnih pripomočkov, ki brez napora in truda, po vsej verjetnosti ob gledanju televizije, spravijo odvečno maščobo dol s telesa, zgradijo mišice, izboljšajo držo

Najdemo ga povsod, ponujajo nam ga povsod, dodajajo ga povsod in reklamirajo ga povsod, zato je precej uporabno imeti nekaj informacij o nevarnostih, ki so posledica prevelikega uživanja sladkorja.

Vsi imamo navade, katerih se niti ne zavedamo in so nam samoumevne (lahke, enostavne). Ko se zavemo, da nam ta navada škodi, postane "teža" te navade precej obremenjujoča.

Zapri

Pokličite me na: +386 68 126 330

Delovni čas

Ponedeljek – Petek:
7:00 do 12.30 in 16h do 20h

Sobota in nedelja:
po dogovoru
Sledite mi na
About